QUI SOM

Història

L'AECE neix el 3 de juliol de 1997, de la inquietud d'un grup d'empresaris de diferents poblacions d'aquestes comarques per tal d'aglutinar esforços individuals a l'entorn d'un projecte col·lectiu. Aquest projecte està pensat de cara a la participació de totes les empreses (independentment de la seva dimensió i activitat), així com tots els gremis o associacions sectorials ubicades a les comarques de l'Ebre: Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre.

En l’actualitat ser membre de la nostra Associació Empresarial, es una forma de reforçar la idea de territori, l’empresari d’aquestes terres es una persona que ha tingut un plus de mèrit superior a un empresari ubicat en altres llocs del país mes industrialitzats, donat que les nostres comarques son eminentment de caire agrícola, tendència que avui en dia ve sent clarament compensada y superada per un creixement econòmic concret i demostrat. En comarques com el Montsià, l’agricultura deixa pas a uns empresaris emprenedors que amb l’ajuda de les administracions estant aconseguint tirar endavant tot un seguit de projectes força interessants.

L’objectiu que persegueix l’AECE des de la seva fundació és aglutinar a tot el sector empresarial de les Terres de l’Ebre i, donar suport i respostes a les nostres empreses en tots aquells assumptes que les puguin afectar, i una manera de fer-ho és estant present en els Consells de l’Administració, de qualsevol dels àmbits que afecti a l’empresa.

Imatges d'arxiu

TOP