FES-TE SOCI

AVANTATGES D’ESTAR ASSOCIAT O AGREMIAT

Amb aquest article vull parlar sols dels avantatges que suposa per als autònoms, emprenedors i industrials de tota mena, pertànyer a una associació professional, a un gremi, a una patronal... En definitiva, formar part d’un col·lectiu sectorial on puguis debatre, opinar, influir, compartir experiències amb gent que es veu afectada pels mateixos problemes i que comparteix, a la vegada, les mateixes inquietuds.

M’agradaria fer un discurs realista. Que ni ningú pensi que pel sol fet d’associar-se, li canviarà l’empresa o veurà com desapareixen els seus maldecaps. El que si us puc explicar és la meva experiència donat que la meva empresa sempre ha estat associada al Gremi de Flequers de la Federació Catalana, i formo part de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre des de la seva constitució.

Després de tots aquests anys puc dir que a mi professionalment m’ha servit molt. Gràcies a l’Associació he estat ben informat de les últimes decisions que afecten a l’àmbit empresarial i que m’han fet plantejar la direcció del meu negoci. M’he sentit escoltat i més protegit davant de certes reivindicacions.

Hazte socio

TOP