Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (7)

TARRACO COMPANY 1966, SLU

TRC Activos formem un equip de professionals especialitzats, amb llarga trajectòria i provada experiència, que comparteix els mateixos objectius: oferir un assessorament personalitzat i proposar sempre les solucions més eficaces. Assolim amb la nostra gestió un alt grau de compromís amb els nostres clients afegint, com a caràcter diferenciador, el poder convertir-nos en el seu millor soci estratègic.

Oferim  als nostres clients una àmplia proposta de serveis efectuant tota mena de gestió, especialment la venda d'actius. La nostra proposta de serveis és completa, destacant entre tots ells la nostra Plataforma online de venda directa i subhastes concursals.

La Responsabilitat Social Corporativa és més que un terme positiu, és un compromís de TRC actius basat en la gestió de l'impacte que genera la nostra activitat sobre el medi ambient, sobre els nostres treballadors i col·laboradors i, sobre la societat en general.

A TRC actius, creiem que no hi ha millor manera de respectar el medi ambient, que reutilitzant tot allò que ja s'ha fabricat donant-li una segona oportunitat alhora que col·laborem en diferents accions socials.

 

WEB: www.trcactivos.com

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
P.10B, Pol. Ind. Catalunya Sud, l'Aldea, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43896, Espanya
Telèfon
Codi postal
43896

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP