Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (45)

SERCOSA – FROM INVERSIONES ENERGÉTICAS, SL

SERCOSA-FROM INVERSIONES ENERGÉTICAS, SL és una companyia familiar catalana especialitzada en energies renovables i de desenvolupament sostenible. La seva activitat principal és la construcció i explotació de plantes d'energia hidroelèctrica.

Fins a la data, les promocions de la companyia, només a Espanya, són: 19 centrals construïdes, 4 en construcció i 74 amb el projecte tècnic acabat i que es troben en procés d'autorització administrativa. També promou centrals hidroelèctriques en altres països d’Àfrica, Sud Amèrica, Centre Amèrica, Sud-est d'Àsia i a l'Europa de l'Est.

El projecte SERCOSA, en concret, consisteix en:

 

Construir 3 nous petits assuts regulables i tres mini centrals hidroelèctriques als municipis de Tortosa, Benifallet i Garcia.
Potència estimada: 11, 15 i 15 MW
Inversió total: 140 Milions EURO els tres projectes.
850 llocs de treball directes mentre es construeixen els assuts i les centrals hidroelèctriques simultàniament (2-3 anys).

 

L'objectiu del projecte SERCOSA és obtenir energia renovable hidrolèctrica i, a conseqüència de la construcció dels mini assuts regulables, una làmina d’aigua el més uniforme possible al llarg del riu Ebre amb unes millores, tant econòmiques com mediambientals per les Terres de l’Ebre, molt evidents i tècnicament contrastades:

 

  • Mantenir plè el riu dins de les que jurídicament es consideren les seves lleres.
  • Sanejament dels trams urbans del riu al mantenir plè el riu.
  • En la mesura que les administracions i privats hi vulguin apostar fer navegable el riu en tot el seu tram català amb garanties i seguretat.

 

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
C/ d'Iradier, 22, Barcelona
Telèfon
Codi postal
08017
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP