Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (42)

PREVENACTIVA, SL

Som un equip de professionals amb els coneixements i recursos tècnics necessaris que, des de la  proximitat al client, oferim la nostra experiència per la gestió de la prevenció de riscos laborals, d’acord amb la realitat de cada empresa i segons la legislació vigent en la matèria.

sp|activa està acreditada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com a Servei de Prevenció Aliè amb autorització SP-001-T, en totes les especialitats previstes pel Reglament dels Serveis de Prevenció:

  • Seguretat en el treball
  • Higiene industrial
  • Ergonomia i Psicosociologia aplicada
  • Medicina del treball (Vigilància de la Salut)

Els nostres principals actius són l’experiència i la proximitat. El profund coneixement de l’activitat, fruit de l’experiència i la formació dels nostres professionals, és la clau que fa que els nostres clients ens confiïn dia a dia la prevenció de la seva empresa.

A sp|activa disposem d’un departament de R+D+I dedicat a la millora continuada que ens permet el control dels sistemes de gestió, protecció i prevenció de l’empresa i treballar en la recerca de nous procediments i productes que puguin satisfer les necessitats dels nostres clients.

La qualitat, com una necessitat derivada també de la missió i els valors de l’empresa, queda integrada en les actuacions que es realitzen en totes les àrees.

El resultat del nostre compromís i dedicació és la reducció de la sinistralitat laboral, així com l’increment dels nivells generals de salut a les empreses.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
C Mossèn Manyà, nº 9. 43500 Tortosa
Telèfon
Codi postal
43500
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 6 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP