Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (2)

PAVO Y DERIVADOS, SA

Fundada l’any 1973 amb més de 40 anys d’experiència en el sector de l’alimentació.

Busquem la millora contínua dels nostres productes, els processos, tecnificant-los i automatitzant, per poder fer front a un entorn cada vegada més exigent i competitiu. Som referència en la introducció de productes nous al mercat.

El valor més important som les més de 1.000 persones que formem part d’aquest projecte. Gràcies al nostre equip humà , de les seves capacitats i habilitats i de l’objectiu de millora contínua, vam aconseguir complir en les més exigents normes de qualitat i seguretat alimentària .

Un reflex de l’important esforç que realitzem, és la confiança que dipositen en nosaltres les principals empreses d’alimentació.

La nostra MISSIÓ és satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint productes de la màxima qualitat i vetllant per una alimentació saludable, sempre de forma compromesa amb la societat i l’entorn local.

La nostra VISIÓ és ser un referent per la nostra qualitat, compromís i servei, desenvolupant productes saludables sota un control alimentari exhaustiu, i innovant constantment per avançar-nos a les necessitats del mercat.

Aldelís és la marca sota la qual comercialitzem els nostres productes. Tots ells estan elaborats amb ingredients de màxima qualitat i amb receptes adaptades a la nostra matèria primera principal: la carn de pollastre i de gall dindi. Amb Aldelís transmetem el millor de la nostra essència: ingredients excel·lents que donen vida a aliments deliciosos mitjançant les nostres gammes de producte

Localitazació

Informació de contacte

Telèfon
Codi postal
43870
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP