Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (18)
Popular

MISTRAL BONSAI, SL

CAT:

Mistral Bonsai som una empresa especialitzada en el cultiu, producció y venda de bonsais.

Des de 1986 apostem per la qualitat dels nostres productes i serveis als nostres clients, dedicant una especial atenció a l’impacte mediambiental. Estem avalats pel prestigiós segell MPS, sistema de certificació ambiental de reconeixement internacional.

A Mistral Bonsai cultivem arbres i plantes mitjançant tècniques artesanals de producció combinades amb l’última tecnologia per apropar aquest art mil·lenari a les vostres cases, tendes i exposicions.

Compromesos des del primer dia amb la difusió d’aquest art mil·lenari, creiem que un bonsai és un arbre amb ànima, únic i irrepetible, on es combinen els valors de la constància, la innovació i la tradició i, és que a Mistral Bonsai, treballem amb les mans i creem amb l’ànima, una ànima que projecten els nostres bonsais.

 

 

ESP:

Mistral Bonsai somos una empresa especializada en el cultivo, producción y venta de bonsáis. Desde 1986 apostamos por la calidad de nuestros productos y el servicio a nuestros clientes, dedicando una especial atención al impacto medioambiental. Estamos avalados por el prestigioso sello MPS, sistema de certificación ambiental de reconocimiento internacional. En Mistral Bonsai cultivamos árboles y plantas mediante técnicas artesanales de producción combinadas con la última tecnología para acercarle este arte milenario a sus casas, tiendas y exposiciones.

 

Comprometidos desde el primer día con la difusión de este arte milenario, creemos que un bonsái es un árbol con alma, único e irrepetible, donde se combinan los valores de la constancia, la innovación y la tradición. Y es que en Mistral Bonsai trabajamos con las manos y creamos con el alma, alma que proyectan nuestros bonsáis.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Ctra. N-340, km 1093, Camarles, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43894, España
Telèfon
Codi postal
43894
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 6 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP