Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (40)

JF POLO MOBLE DISSENY, SL

J.F.POLO Mobles Artesans és una empresa familiar de reconegut prestigi especialitzada des de fa més de 40 anys en el disseny i l'elaboració de mobles artesans a mida d'alta qualitat, per encàrrec.

Tots els nostres mobles, peces i complements els realitzem en els nostres tallers propis i amb mans expertes i àmpliament experimentades. Comptem amb el millor equip d'ebenistes artesans de la indústria; ells són els que s'encarreguen de realitzar els dissenys de les peces de cada un dels nostres mobles artesanals de luxe, aplicant tot tipus de tècniques de ebanistaría.

Ebenistes artesans experimentats
Materials nobles de 1a qualitat
tècniques tradicionals
Mobles signats a foc
Acabats de luxe
Peces amb certificat d'autenticitat

En J.F. Pol a més, col·laborem i treballem amb els millors dissenyadors i arquitectes nacionals, que dipositen en nosaltres tota la seva confiança, perquè siguem els encarregats de fabricar les seves peces i mobles únics i a mida.

Tots i cadascun dels nostres mobles i peces fabricats pels nostres ebenistes artesans, destaquen per una gran força estètica, on es pot apreciar la qualitat dels materials nobles utilitzats, les cures acabats i les formes com a veritables protagonistes.

 

“QUAN TRADICIÓ I  INNOVACIÓ ES DONEN LA MÀ”:

 

Candidatura al Premi Innova:

 

 

En un intent d’apostar per la Qualitat Integral i d’innovar constantment, treballant en la recerca de noves línies creatives i de donar resposta a la demanda d’un sector de públic, el nostre, cada cop més professional i exigent, se’ns va ocorre fusionar dues modalitats artesanes, l’ebenisteria i l’orfebreria, que com a resultat ha donat fruit a una modalitat d’artesania innovadora, diferent, arriscada i plena de possibilitats formals, estètiques i exclusives.

 

Aquesta nova línia, que hem titulat: “Quan Tradició i Innovació es donen la mà”, és la que volem presentar com a exemple d’Innovació.

 

 

Se tracta d’una innovació tècnica i de fabricació que combina la marqueteria clàssica i la Taracea, utilitzant metalls preciosos massissos que mai abans s’havien utilitzat en aquestes tècniques.

La TARACEA requereix fer un buit on s’incrusta la peca, i la MARQUETERÍA s’aconsegueix gràcies a la juxtaposició de diferents xapes, de colors i formes diferents que conformen, un cop estan unides, un dibuix unitari i totalment integrat dins l’obra. Habitualment, els materials utilitzats són xapes de fusta de diferents classes combinades entre elles, o bé amb materials com zinc, llautó, nàcar o os.

 

La nostra principal innovació és la incorporació de metalls preciosos com l’or i la plata: Elaborem unes peces massisses, d’un gruix de 5 a 8 mm, elaborades per un orfebre de manera totalment artesana, que s’incrusten a la peca de fusta com un tot, amb una total integració d’aquestos materials, i conferint a cada peca elaborada per nosaltres un valor afegit inqüestionable, que les converteix en veritables joies d’ebenisteria i orfebreria.

Aquesta tècnica es pot aplicar a qualsevol peca de fusta, ja sigui un element decoratiu, com una caixa o un quadre, o bé un moble: En el sobre d’una taula, un capçal d’un llit, frontisses de portes o de calaixos, etc.

A més a més, inclou la possibilitat de personalitzar cada peca amb un dibuix especial, diferent per a cada client, o bé un logotip d’empresa, sempre que aquest sigui adequat per a poder aplicar aquesta tècnica.

A poc a poc estem perfeccionant-la i continuem ampliant les possibilitats d’aquesta tècnica, i gràcies a la tasca de continua investigació dels nostres Mestres Artesans, en aquests moments podem elaborar peces llises o gravades, amb la qual cosa les possibilitats de poder oferir un producte personalitzat s’amplien.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Carrer de l'Aire, 72 43570 Santa Barbara
Telèfon
Codi postal
43570
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 6 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP