Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (39)
Popular

HOMATIC, SLU

Ens dediquem a oferir un servei integral d’assessorament, instal·lació, manteniment i servei tècnic de màquines de venta automàtica de begudes fredes, calentes i snacks a la zona nord de Castelló i la província de Tarragona.

Disposem d’una àmplia flota de vehicles degudament equipats per a realitzar les tasques de servei tècnic, visites comercials, trasllats de maquinaria i reposicions. L’equip tècnic està degudament qualificat i els operadors disposen del carnet de Manipuladors d’Aliments.

La nostra empresa és la única a la zona que compta amb les certificacions ISO 9001 de qualitat i ISO 14001 de medi ambient. Estem adherits a Ecoembes. I també, inscrits al RSIPAC (Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya) i al RGSEAA (Registre General Sanitari d’Aliments), a nivell estatal.

Hem implantat el sistema de codis QR a les màquines expenedores que permetrà als clients a través d’un “smartphone” o tauleta, llegir el codi QR i accedir a la informació de cadascun dels productes que contenen les màquines (ingredients, valors nutricionals, al·lèrgens, producte saludable, etc.).

A les nostres màquines trobaran diversitat de sistemes de pagament, des de l’efectiu, passant per la targeta bancària amb chip o sistema “contactless”. També, oferim targetes electròniques de prepagament.

A més a més, oferim cafeteres de càpsules per a petites empreses i particulars, amb cafè, llet, infusions, xocolata, etc. I les fonts d’aigua amb bidons, un aigua de mineralització dèbil, natural i amb baix contingut en sodi, amb alt control de qualitat i garantia sanitària.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Pol.Ind.Baix Ebre, c/D parc.44 N.1 43897 Campredó
Telèfon
Codi postal
43897
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP