Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (35)

HERRAIZ MAQUINARIA ICA, SAU

Herraiz és una empresa familiar que des de 1946 centra i desenvolupa la seva activitat en la distribució de subministraments industrials, a més de materials per a agricultura, indústria i construcció.

 

A Herraiz portem des de 1946 apostant per la qualitat i el servei com sòlids fonaments, disposem de més de 30.000 productes en estoc, més una altra quantitat similar garantida en 24/48 hores, una plantilla professionalitzada, unes actualitzades instal·lacions de 7000 m² i una logística integrada en una ubicació estratègica.

 

Disposem de dues divisions per atendre les seves necessitats:

 

Herraiz Maquinaria: Empresa que centra la i desenvolupa la seva activitat en la distribució de subministraments industrials, a més de materials per a agricultura, indústria i construcció.

 

Herraiz Sistemes: Empresa que centra i desenvolupa la seva activitat en oferir servei, assessorament i un ampli estoc en conduccions i evacuació d'aigües per a la construcció, indústria, agricultura, sector residencial, etc.

 

També disposem d’una botiga al Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona per oferir un servei més pròxim i millorar la nostra xarxa logística.

 

En la nostra política de qualitat desenvolupem la missió, aplicant els valors, en el nostre camí cap a la visió, tenint com a referència els principis de gestió per assolir la confiança dels nostres clients i els nostres grups d'interès.

 

Missió: Proveir de productes per a la indústria i els professionals, aportant solucions de valor afegit als nostres clients, generant la seva satisfacció i confiança.

 

Visió: Ser reconeguts en el nostre àmbit d'influència com un soci de confiança en subministraments industrials i conduccions d'aigua.

 

Valors: Proximitat, servei referent, vetllar per la millor experiència client, ètica, compromís, professionalitat, superació i exigència.

 

Principis de gestió: Orientació al client, orientació a mig-llarg termini, innovació, desenvolupament de l'equip, excel·lència, orientació a resultats.

 

El nostre compromís: Estem compromesos amb el compliment dels requisits, necessitats i expectatives dels grups d'interès, el compliment dels requisits legals i reglamentaris vigents, i millorar contínuament l'eficàcia del sistema de gestió, per mantenir aquesta confiança.

 

Herraiz confia des del 2005 a AENOR per assegurar, consolidar i millorar els processos que ens permeten la recerca de l'excel·lència en la gestió per obtenir els millors resultats i atenció a client, de forma totalment competitiva.

 

La constància en la millora i revisió de procediments és intrínseca a la nostra organització. Les àrees on és necessari un canvi són detectades, analitzades i treballades en l'àmbit de la millora contínua.

 

Siguin quines siguin les seves necessitats, a Herraiz sabrem resoldre-les.

 

A Herraiz tots creixem junts.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
C/ Amposta, Nº46 43500 Tortosa
Telèfon
Codi postal
43500
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP