Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (34)

FRUTOS Y PIENSOS INMACULADA, SA

CAT

Frupinsa som una empresa familiar amb més de 70 anys d’història destinada a esclofollar ametlles i trossejar garrofes per al sector agroalimentari.

Des de 1948 comercialitzem derivats de la garrofa, ametlla calibrada i closca d’ametlla provinent de finques de les Terres de l’Ebre i voltants. Les inversions en R+D i en maquinària d’última generació, els projectes de millora dels cultius, les certificacions en qualitat, mediambient i seguretat alimentària ens han convertit en una empresa líder en el sector agroalimentari.

Els estrictes criteris de qualitat i seguretat que apliquem ens homologuen també per a treballar ametlla ecològica, com a empresa inscrita al Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
Comercialitzem els nostres productes tant al major com al detall, adaptant-nos a les necessitats dels clients. Oferim ametlla calibrada de les diferents varietats, closca d’ametlla sencera o triturada i tamisada, garrofa trossejada fina, mitjana i grossa i garrofí.

 

CAST

Frupinsa es una empresa familiar con más de 70 años de historia destinada al descascarado de almendras y troceado de algarrobas para el sector agroalimentario.

Desde 1948 comercializamos derivados de la garrofa, almendra calibrada y cáscara de almendra procedente de fincas de las Terres de l’Ebre y alrededores. Las inversiones en I+D y en maquinaria de última generación, los proyectos de mejora de los cultivos, las certificaciones en calidad, medio ambiente y seguridad alimentaria nos han convertido en una empresa líder en el sector agroalimentario.

Los estrictos criterios de calidad y seguridad que aplicamos nos homologan también para trabajar almendra ecológica, como empresa inscrita en el Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
Comercializamos nuestros productos tanto al por mayor como al por menor, adaptándonos a las necesidades de los clientes. Ofrecemos almendra calibrada de las distintas variedades, cáscara de almendra entera o triturada y tamizada, algarroba troceada fina, mediana y gruesa y garrofín.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Carretera Mas de Barberans, 30 43529 Raval de Crist
Telèfon
Codi postal
43529
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 5 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP