Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (34)

FRUTOS Y PIENSOS INMACULADA, SA

Frupinsa és una empresa familiar de 4ª generació amb més de 70 anys d’història destinada a esclofollar ametlles i trossejar garrofes per al sector agroalimentari.

Des de 1948 comercialitzen derivats de la garrofa, ametlla calibrada i closca d'ametlla provinent de finques de les Terres de l’Ebre i voltants. Les inversions en R+D i en maquinària d'última generació, els projectes de millora dels cultius, les certificacions de qualitat, medi ambient i seguretat alimentària els han convertit en una empresa líder en el sector agroalimentari.

Els estrictes criteris de qualitat i seguretat que apliquen els homologuen també per a treballar ametlla ecològica, com a empresa inscrita al Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
Comercialitzen els seus productes tant al major com al detall, adaptant-se a les necessitats dels clients. Ofereixen garrofa trossejada, garrofí, d’ametlla sencera o triturada i tamisada tant per a us industrial com domèstic, i ametlla calibrada de les diferents varietats.

Aquest any instal·laran una nova planta de pre neteja de garrofes que els permetrà processar garrofes amb impureses recolectades mecanicament, cosa que brindarà una major competitivitat i eficiencia als productors de les Terres de l’Ebre.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Carretera Mas de Barberans, 30 43529 Raval de Crist
Telèfon
Codi postal
43529
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 6 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP