Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (37)

ESPAI SOTA ZERO, SL

La fàbrica de gel de les Terres de l’Ebre, Espai Sota Zero, va ser creada l’any 2015. Oferim als nostres clients gel de qualitat, cristal·lí i amb aigua osmotitzada.

Actualment, després de dur a terme un projecte d’ampliació produïm fins a 11 tones al dia.

Les instal·lacions disposen de l’última tecnologia en quant a fabricació de gel, amb la planta d’osmosi i empaquetadores digitals.

Es fabriquen tres tipus de gel: el Gourmet Extra de 60g., el Gran Gourmet de 39g. i el Nugget, gel de petites dimensions especial per a còctels.

Actualment, el grup d’empreses Homatic, Joctronic i Espai Sota Zero està equipant les seves instal·lacions amb 381 plaques solars amb una superfície d’aprofitament solar de més de 1000m2.

Aquesta transició cap a l’energia sostenible, ens permetrà evitar l’ús d’energia elèctrica provinent de fonts no renovables i de combustibles fòssils i reduir els efectes perjudicials que aquests tenen en el medi ambient, sent la principal causa de l’escalfament global. Aquesta millora permetrà l’obtenció de 126,72 kW a través de la radiació solar. L’energia solar, és renovable, abundant i inesgotable i no produeix cap tipus de pol·lució durant el seu funcionament, fet que contribueix al desenvolupament sostenible i evitar l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. Tampoc genera contaminació acústica i tots els elements dels sistemes fotovoltaics son recuperables i reciclables.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Pol.Ind.Baix Ebre, c/D parc.44 N.1 43897 Campredó
Telèfon
Codi postal
43897
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP