Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (24)

ERCROS

Ercros és una empresa industrial química que està diversificada en tres segments de negoci: la divisió de derivats del clor, unitat estratègica de negoci amb el clor com a nexe comú; la divisió de química intermèdia, centrada a la química del formaldehid, a partir del qual es fabriquen la resta de productes que composen el seu portafoli; i la divisió de farmàcia, que es dedica a la fabricació de principis actius farmacèutics.

Ercros té 10 centres productius tots ells situats a Espanya; la seva fàbrica de Tortosa pertany a la divisió de química intermèdia i es dedica a la producció de pentaeritritol i dipentareritritol, utilitzats en la fabricació de pintures i lubricants. El centre també produeix formiat sòdic, utilitzat en la indústria dels adobats, i formaldehid, que s'utilitza en la indústria de la fusta així com a matèria primera per fer derivats.

La fàbrica d’Ercros a Tortosa subministra a gairebé tots els consumidors del mercat espanyol i exporta la resta de la producció, un 70%, a més de 50 països.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Polígon industrial Baix Ebre, carrer A, Campredó, Tortosa, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43897, España
Telèfon
Codi postal
43897
Informació social

Vídeo

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP