Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (21)

EBREDIGITAL, SL

L’any 2013, les dues televisions de referència a les Terres de l’Ebre, Tortosa Televisió i L’Ebre TV s’uneixen per crear la televisió local líder d’audiència del sud de Catalunya: el Canal Terres de l’Ebre.

Un projecte que compta amb el suport del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i del Govern de la Generalitat, i que s’ha consolidat com el mitjà audiovisual més vist al sud de Catalunya, convertint-lo, a més, en una referent de qualitat dins La Xarxa (L’agrupació de televisions local de Catalunya).

El principal objectiu del Canal Terres de l’Ebre és el servei d’informació i entreteniment al llarg de l’àrea d’influència de les Terres de l’Ebre, apostant sempre per la qualitat, la pluralitat, i per donar a conèixer als seus ciutadans tot allò que passa al territori des d’una òptica de servei públic.

Canal Terres de l’Ebre disposa de la redacció més nombrosa i qualificada del territori, vinculada a 2 grups de comunicació, i que subministra permanentment notícies i reportatges a diferents mitjans de comunicació de tot Catalunya.

El Canal Terres de l’Ebre és l’únic mitjà i canal estable de comunicació que cobreix de manera permanent l’anomenada ‘Vegueria de les Terres de l’Ebre’, unint a través de la televisió els habitants d’aquest territori. Això és possible gràcies als més de vint reemissors repartits per les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre, i que a més, fan possible que la televisió arribi a franges del nord del País Valencià i Aragó.

El Canal Terres de l’Ebre és un dels representants de La Xarxa de Comunicació Local al sud de Catalunya. Això implica que és també el mitjà que difon tot allò que passa a les Terres de l’Ebre al conjunt del país a través de les 48 televisions locals i més de 200 emissores de ràdio municipals. A més,  la difusió del contingut generat pel Canal Terres de l’Ebre també arriba al circuit de Televisions Digitals Independents, format per 10 televisions locals, de les quals el Canal Terres de l’Ebre en forma part com a sòcia fundadora.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Carrer Bisbe Serra, 6, Tortosa, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43500, España
Telèfon
Codi postal
43500
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP