Detalls del soci

Report Abuse

LOGO SERCOSA 2.pdf

COMERCIAL DE FILTRES I LUBRICANTS, SL

Som una empresa creada al 1992 amb l'objectiu de comercialitzar tot tipus de Filtres i Lubricants, productes químics i Aditius tant per a Automoció, Transport, Maquinària d'Obra Pública, Agricultura, Marina com per a Indústria.

 

La nostra relació amb aquests mercats es remonta al any 1983, ja que vam estar col.laborant amb diverses empreses del sector.

Els primers anys de la companyia van estar per un gran esforç de tots els nostres col.laboradors, començant en un petit Magatzem de uns 100 m2 aproximadament fins a l'any 1995 que ens vam traslladar a un local de uns 320m2, després al 2004  vam arribar a l´actual ubicació a Tortosa amb un Magatzem amb una superficie de treball que supera els 800m2, millorant de manera substancial la qualitat de servei i l´atenció que necesiten els nostres clients.

Per últim a finals del 2018 vam inaugurar una nova delegació d'uns 600m2 de superficie de treball al Polígon Industrial de Constantí, Tarragona, amb la finalitat de poder creixer mís i millorar el servei als clients que tenim als voltants de l'àrea de Tarragona.

Desde la fundació de la companyia ja varem aconseguir ser un referent especialitzat en tot tipus de Filtració i Lubricació en sectors tant diversos com Automoció, Maquinària d´Obra Pública, Maquinària Agrícola, sector Nàutic, Pesquer, Mineria i Indústria en general.

Som distribuïdors de primeres marques de Filtres com Fleetguard, Mann, Mahle, Filtrec entre d´altres i de Lubricants com GRO, Cogelsa, Total, Fuchs……

Val a dir que desde el 2007 també som distribuïdors per a tota la Península Ibèrica dels filtres Purificadors de Gassos de Escapament de la prestigiosa Marca Sueca EHC.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Polígon Pla de l'Estació, 4-10, 43500 Tortosa
Telèfon
Codi postal
43500
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP