Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (16)

COL·LEGI OFICIAL D’AGENTS COMERCIALS DE TORTOSA

Les arrels del Col·legi Oficial d´Agents Comercials de Tortosa arranquen del temps de la creació dels Col·legis d'Agents Comercials a l´Estat Espanyol, concretament fou fundat el 7 d´agost de 1926.

 

Des de la seva fundació, el Col·legi de Tortosa es trobava establert a la seu de la Cambra del Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, però des de l´any 1983, el domicili social del Col·legi es troba al carrer Berenguer IV, 62, 1er. pis de Tortosa, en un local de propietat

 

El Col·legi d´Agents Comercials de Tortosa, és una Corporació de Dret Públic, amb personalitat jurídica pròpia, que és regeix per la Llei 13/82 de 17 de desembre, i pel Reglament del 7 de juliol de 1983, i pels seus Estatuts.

 

L´àmbit territorial de la seva jurisdicció és coincident amb l’àmbit territorial de la Cambra del comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, concretament les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

 

Són fins essencials del Col·legi, representar els interessos de la professió d´Agent Comercial a tots els àmbits, defensar els interessos dels seus col·legiats, prevenir o evitar l´intrusisme i la competència deslleial i informar de la normativa que preparin els Òrgans corresponents sobre les condicions generals de l´exercici de la professió.

 

La figura de l´Agent Comercial és imprescindible en les transaccions econòmiques actuals gràcies al seu coneixement del mercat, i el nostre Col·legi és una eina al seu servei per ajudar a tots els col·legiats en el desenvolupament de la seva professió.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
64 1r. C/ Berenguer IV, Tortosa, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43500, España
Telèfon
Telèfon 1
Codi postal
43500

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP