Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (11)
Popular

DESPATX QUERAL

El Despatx Queral,  neix l'any 2018, succeïnt al Sr. José Ramón Serret, professional d'assegurances des de l'any 1989, qui a l'any 1999, obre l'actual oficina d'assegurances a l'Av. Molisn d'en Comte 34 de Jesús.
L'any 2018 s'incorpora l'advocat Albert Queral, col·legiat 812 de l'Il·lustre Col·legi d'Advocades i Advocats de Tortosa, per tal d'ampliar els serveis ofertats, disposant també del títol de mediador d'assegurances en l'actual Cia. Occident, així com títol de Gestor Administratiu, Col. 268 de l'Il·lustre Col·legi de Gestors Administratius de Tarragona.
Des del seu inici, ha prioritzat dos objectius: Professionalització i Servei, procurant una àmplia Formació Continuada per a tot el nostre equip humà, al servei dels nostres clients, atorgant la màxima importància a cada gestió i consulta, sense escatimar en temps ni mitjans.
En l'actualitat ofertem un ampli catàleg de Serveis: Jurídics, amb especialització en dret penal, civil i laboral. Extrangeria i nacionalitat. Fiscals i administratius, tant a persones físiques com jurídiques. Canvis de titularitat de vehicles. Gestionem comunitats de propietaris i associacions esportives i sense ànim de lucre. Seguim donant els més amplis serveis d'assegurances dels que es disposen en el mercat, des de l'any 1989.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
34, Av. Molins d'En Comte, Jesús, Tortosa, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43590, España
Telèfon
Telèfon 1
Codi postal
43590
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP