Detalls del soci

Report Abuse

Diseño sin título (23)

ALTERCOM 21

Altercom21 es una empresa que neix al 2012 a partir de les necesitats del territori en referencia a les telecomunicacions.
Al any 2016 va crear una comanyia de telefonia mobil nomenada Ebremobil, que actualment esta creixent exponencialment gracies a la competitivitat de les seves tarifes.
Tenim diferents punts de venda repartits per les nostres comarques per poder donar millo un servei i mes proper al nostre client. A traves d’aquests, oferim serveis de Telefonia fixa, Telefonia mobil i internet, etc.
Contem amb un equip tecnic capaç d’oferir servei tecnic propi aixi com diferents solucions en sistemes de megafonia, circuit tancat de televisio, videoprojecció, porters electronics, alarmes, antenes de TV, centraletes de telefonia i xarxes telematiques.
Des de 2017 tenim un equip tecnic dedicat al desplegament de Fibra Optica amb el que hem aconseguit la possibilitat d’oferir aquest servei a poblacions on no estava implantada aquesta tecnologia.
Al any 2019 es va fusionar amb l’empresa Sotecnic, amb mes de 35 anys d’experiencia en el camp de les telecomunicacions.
Continuarem treballant el dia a dia per oferir els serveis que es requereixi amb l’evolucio de les  telecomunicacions al nostre territori.

Localitazació

Informació de contacte

Adreça
Mossen Bellpuig, 2, Tortosa, Baix Ebre, Tarragona, Catalunya, 43500, España
Telèfon
Codi postal
43500
Informació social

Informació de l'autor

Neus

Member since 7 anys ago
View Profile

Contacta amb el soci

TOP